Aandelen Clean Harbors kopen

Wil je beleggen in Clean Harbors aandelen? Op deze pagina kan je direct Clean Harbors aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Clean Harbors. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Clean Harbors raadplegen. Clean Harbors is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CLH.

Waar kan je Clean Harbors aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Clean Harbors kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Clean Harbors?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Clean Harbors. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Clean Harbors?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Clean Harbors? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Clean Harbors

Clean Harbors is een aanbieder van milieuenergie en industriële diensten, net als de verwijdering van gevaarlijk afval bij bedrijven. Het is een Fortune 500 bedrijf dat specifiek werkt voor kleine afvalgeneratoren en federale, provinciale en lokale overheden. De aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als CLH.
In Massachusetts is het hoofdkantoor van de onderneming gevestigd dat in Safety Kleen een bekende dochter heeft. Op dit moment is door organische groei een bedrijf met 400 servicepunten ontstaan in Noord Amerika en nog eens 50 servicepunten voor het beheer van gevaarlijk afval. Dit in speciaal de Verenigde Staten en Canada.