Aandelen Cleveland Cliffs kopen

Wil je beleggen in Cleveland Cliffs aandelen? Op deze pagina kan je direct Cleveland Cliffs aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cleveland Cliffs. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cleveland Cliffs raadplegen. Cleveland Cliffs is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CLF.

Waar kan je Cleveland Cliffs aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cleveland Cliffs kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cleveland Cliffs?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cleveland Cliffs. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cleveland Cliffs?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cleveland Cliffs? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Cleveland Cliffs

De onderneming die Cleveland Cliffs heet stond vroeger en ook erg lang bekend als Cliffs National Resources. Het hoofdkwartier van de onderneming vind je in Cleveland in de staat Ohio. De onderneming is onder andere gespecialiseerd in het winnen van ijzererts. Het bedrijf is een naamloze vennootschap en de aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als CLF.
Oprichter van het bedrijf is Samuel Mather. Hij stichtte het bedrijf al in 1847. Bekend dochterbedrijf is Lake Superior en ook Ishpenning Railroad is een bekende dochtermaatschappij.