Aandelen Clicks Group kopen

Wil je beleggen in Clicks Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Clicks Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Clicks Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Clicks Group raadplegen. Clicks Group is een aandeel uit Zuid-Afrika. Het aandeel wordt verhandeld in ZAR aan de JSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CLS.JO.

Waar kan je Clicks Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Clicks Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€5 per transactieAanmelden

Wat is de actuele koers van het aandeel Clicks Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Clicks Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Clicks Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Clicks Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Clicks Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Clicks Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Clicks Group

De aandelen van de Clicks Group worden onder de aanduiding CLS verhandeld op de Johannesburg Stock Exchange. Het bedrijf, dat in 1968 opgericht werd, heeft het hoofdkantoor in Kaapstad. Bekende dochteronderneming is New United Pharmaceutical Distributors.
Clicks Group kun je omschrijven als een door de retail geleide zorggroep. Bij de oprichting in 1968 was het de bedoeling dat Clicks Group een drogisterij zou worden. Pas in 2004 opende de eerste apotheek van Clicks Group, nadat door de wetgeving vertraging was ontstaan. Ondertussen echter is Clicks Group leidend op de mart van de gezondheidszorg.