Aandelen Clorox kopen

Wil je beleggen in Clorox aandelen? Op deze pagina kan je direct Clorox aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Clorox. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Clorox raadplegen. Clorox is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CLX.

Waar kan je Clorox aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Clorox kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Clorox?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Clorox. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Clorox?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Clorox? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Clorox

Clorox is gevestigd in Oakland, Californië. Het bedrijf fabriceert en verkoopt consumentenproducten wereldwijd. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen onder de naam CLX verhandeld. Bovendien is het een Fortune 500 bedrijf. In 1913 werd het bedrijf opgericht door vijf ondernemers. Het heette in eerste instantie Electro Alkaline Company.
Bekende dochter van Clorox is wel Burt’s Beer. De producten van Clorox worden verkocht via merchandisers, e-commerce en verkooppunten. Bekende merken van Clorox zijn behalve Burt’s Beer onder meer Formula 409, Kitchen Bouquet, Pone-Sol, Glad, Hidden Valley, Soy Vay en Brita.