Aandelen Close Brothers Group kopen

Wil je beleggen in Close Brothers Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Close Brothers Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Close Brothers Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Close Brothers Group raadplegen. Close Brothers Group is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CBG-L.

Waar kan je Close Brothers Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Close Brothers Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Close Brothers Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Close Brothers Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Close Brothers Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Close Brothers Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Close Brothers Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Close Brothers Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Close Brothers Group

De Close Brothers Group is een merchant-banking groep. Het biedt leningen, deposito’s, vermogensbeheer en effectenhandel als diensten aan. De aandelen van dit bedrijf staan als CBG genoteerd op de beurs in Londen, terwijl het ook een FTSE 250 component is.
Aan de wieg van het bedrijf stond William Brooks Close, die de onderneming al in 1878 oprichtte. Close Wealth Management is een bekende dochteronderneming en de oprichter van de Close Brothers Group was William Brooks Close. Hij begon ooit met het aanbieden van boerderijhypotheken in Sioux City in Iowa.