Aandelen Close Brothers Group kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Close Brothers Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Close Brothers Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Close Brothers Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Close Brothers Group raadplegen. Close Brothers Group is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CBG-L.

Waar kan je Close Brothers Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Close Brothers Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Close Brothers Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Close Brothers Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Close Brothers Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Close Brothers Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Close Brothers Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Close Brothers Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Close Brothers Group

Sterke punten

  • Solide reputatie: Close Brothers Group heeft een goede reputatie in de financiële sector en heeft een lange geschiedenis van winstgevendheid.
  • Financiële prestaties: Het bedrijf heeft solide financiële prestaties laten zien en heeft in het verleden consistente dividenduitkeringen aan aandeelhouders gedaan.
  • Aanpassingsvermogen: Het bedrijf heeft zich goed aangepast aan de gevolgen van de COVID-19-pandemie en heeft zijn financiële prestaties weten te behouden.

Zwakke punten

  • Risico’s in de financiële sector: Close Brothers Group opereert in de financiële sector, wat altijd een zekere mate van risico met zich meebrengt.
  • Beperkte diversificatie: Het bedrijf is voornamelijk gericht op het leveren van financiële diensten en heeft beperkte diversificatie in zijn productaanbod.
  • Concurrentie: Close Brothers Group opereert in een competitieve markt en moet concurreren met andere financiële instellingen om klanten te behouden en nieuwe klanten aan te trekken.

Over Close Brothers Group

De Close Brothers Group is een merchant-banking groep. Het biedt leningen, deposito’s, vermogensbeheer en effectenhandel als diensten aan. De aandelen van dit bedrijf staan als CBG genoteerd op de beurs in Londen, terwijl het ook een FTSE 250 component is.

Aan de wieg van het bedrijf stond William Brooks Close, die de onderneming al in 1878 oprichtte. Close Wealth Management is een bekende dochteronderneming en de oprichter van de Close Brothers Group was William Brooks Close. Hij begon ooit met het aanbieden van boerderijhypotheken in Sioux City in Iowa.

Wel of niet aandelen Close Brothers Group kopen?

Als je overweegt om aandelen van Close Brothers Group te kopen, dan is het belangrijk om eerst wat onderzoek te doen en te begrijpen wat dit bedrijf doet.

Close Brothers Group is een Brits bedrijf dat actief is in de financiële sector en zich richt op het leveren van financiële diensten aan bedrijven en particulieren. Het bedrijf biedt onder andere leningen, verzekeringen en vermogensbeheer aan.

Het bedrijf heeft een solide reputatie en is winstgevend. Het heeft ook een goede geschiedenis van dividenduitkeringen aan zijn aandeelhouders.

Hoewel het bedrijf in het afgelopen jaar te maken heeft gehad met de gevolgen van de COVID-19-pandemie, lijkt het erop dat het zich goed heeft aangepast en zijn financiële prestaties heeft weten te behouden.

Als je kijkt naar de financiële resultaten van het bedrijf, dan lijkt het erop dat het een goede koop kan zijn. Het heeft een hoge winstmarge en heeft een stabiele groei laten zien in de afgelopen jaren.

Natuurlijk is er altijd een risico verbonden aan het kopen van aandelen, en het is belangrijk om te onthouden dat er geen garanties zijn. Het is daarom belangrijk om je eigen onderzoek te doen en te beslissen of het kopen van aandelen van Close Brothers Group past bij jouw beleggingsstrategie en risicobereidheid.

Kortom, als je geïnteresseerd bent in het kopen van aandelen van Close Brothers Group, dan lijkt het erop dat het bedrijf een solide keuze kan zijn vanwege zijn solide reputatie en financiële prestaties. Maar zoals altijd geldt: doe je eigen onderzoek en beslis wat het beste is voor jou.