Aandelen Cloudera kopen

Wil je beleggen in Cloudera aandelen? Op deze pagina kan je direct Cloudera aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cloudera. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cloudera raadplegen. Cloudera is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CLDR.

Waar kan je Cloudera aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cloudera kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cloudera?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cloudera. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cloudera?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cloudera? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Cloudera

Cloudera is een softwarebedrijf. Het biedt een softwareplatform voor data-engineering, data warehousing, machine learning en analyse in de cloud of op locatie. De aandelen van Cloudera worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als CLDR.
Cloudera is met het hoofdkwartier gevestigd in Palo Alto in Californië en dochteronderneming is Horton Works, zoals ook Fast Forward Labels en Hyper Pilot twee meer bekende en actieve dochters van Cloudera zijn. De onderneming werd in 2008 opgericht door voormalig werknemers van Google, Yahoo en Facebook. Meest recente overname is die van Arcadia Data in 2019.