Aandelen Cloudera kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Cloudera aandelen? Op deze pagina kan je direct Cloudera aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cloudera. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cloudera raadplegen. Cloudera is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CLDR.

Waar kan je Cloudera aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cloudera kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cloudera?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cloudera. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cloudera?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cloudera? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Cloudera

Sterke punten Cloudera

 • Leidende positie in de data-analysemarkt: Cloudera is een toonaangevend bedrijf op het gebied van data-analyse en heeft een sterke positie in de markt.
 • Robuuste en schaalbare technologie: Het bedrijf biedt een robuust en schaalbaar data-analyseplatform dat in staat is grote hoeveelheden gegevens te verwerken en waardevolle inzichten te leveren.
 • Diepgaande expertise in big data: Cloudera beschikt over uitgebreide kennis en expertise op het gebied van big data en helpt organisaties bij het beheren, analyseren en benutten van hun gegevens.
 • Strategische partnerschappen: Het bedrijf heeft strategische samenwerkingen met belangrijke technologiepartners, waaronder cloudproviders en softwareleveranciers, om uitgebreide oplossingen aan te bieden aan klanten.

Zwakke punten Cloudera

 • Concurrentiedruk: De data-analysemarkt is competitief, met meerdere spelers die vergelijkbare oplossingen aanbieden, wat de prijsdruk en de winstgevendheid van Cloudera kan beïnvloeden.
 • Afhankelijkheid van technologische trends: De technologieën en trends in de data-analysemarkt evolueren snel, waardoor Cloudera moet blijven innoveren en zich aanpassen om relevant te blijven voor klanten.
 • Complexiteit van implementatie: Het implementeren van data-analyseoplossingen kan complex zijn en vereist vaak technische expertise, waardoor het aantrekken en behouden van klanten uitdagend kan zijn.
 • Financiële prestaties en winstgevendheid: Cloudera heeft te maken gehad met wisselende financiële prestaties en heeft uitdagingen gehad om winstgevendheid te behalen, wat risico’s met zich meebrengt voor investeerders.

Over Cloudera

Cloudera is een softwarebedrijf. Het biedt een softwareplatform voor data-engineering, data warehousing, machine learning en analyse in de cloud of op locatie. De aandelen van Cloudera worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als CLDR.

Cloudera is met het hoofdkwartier gevestigd in Palo Alto in Californië en dochteronderneming is Horton Works, zoals ook Fast Forward Labels en Hyper Pilot twee meer bekende en actieve dochters van Cloudera zijn. De onderneming werd in 2008 opgericht door voormalig werknemers van Google, Yahoo en Facebook. Meest recente overname is die van Arcadia Data in 2019.

Cloudera

Wel of niet aandelen Cloudera kopen?

Overweeg je om te investeren in aandelen en ben je Cloudera tegengekomen? Dan vraag je je misschien af of het de moeite waard is om aandelen van dit bedrijf te kopen. Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen voordat je een beslissing neemt.

Een van de sterke punten van Cloudera is de leidende positie in de data-analysemarkt. Ze bieden een robuust platform dat grote hoeveelheden gegevens kan verwerken en waardevolle inzichten kan leveren. Bovendien hebben ze uitgebreide expertise op het gebied van big data, wat hen onderscheidt van de concurrentie.

Maar er zijn ook enkele zwakke punten waar je rekening mee moet houden. De data-analysemarkt is competitief, wat kan leiden tot prijsdruk en invloed kan hebben op de winstgevendheid van Cloudera. Bovendien evolueren technologische trends snel, dus Cloudera moet blijven innoveren om relevant te blijven.

Of je nu aandelen Cloudera wilt kopen of niet, hangt af van je eigen beleggingsstrategie en risicobereidheid. Het is altijd verstandig om grondig onderzoek te doen, de financiële prestaties van het bedrijf te evalueren en de markttrends te volgen. Vergeet niet dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt, dus investeer alleen geld dat je kunt missen en diversifieer je portefeuille om jezelf te beschermen.