Aandelen Cloudflare kopen

Wil je beleggen in Cloudflare aandelen? Op deze pagina kan je direct Cloudflare aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cloudflare. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cloudflare raadplegen. Cloudflare is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NET.

Waar kan je Cloudflare aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cloudflare kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cloudflare?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cloudflare. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cloudflare?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cloudflare? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Cloudflare

Cloudflare is een Amsterdams bedrijf dat zich toe heeft gelegd op web infrastructuur en website beveiliging, zoals Cloudflare ook aan DDoS beperking doet. Het levert daarnaast ook domeinnaamserver services. De aandelen van de onderneming worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als NET.
Het hoofdkwartier van het bedrijf is gevestigd in San Francisco in Californië en een bekende dochter van Cloudflare is S2 System Corporation, zoals ook Jaal en Heumob dat absoluut zeker zijn. Grondleggers van het succesvolle bedrijf zijn Matthew Prince, Lee Holloway en Michelle Zatlyn. Zij besloten namelijk het bedrijf op te richten.