Aandelen CLP kopen

Wil je beleggen in CLP aandelen? Op deze pagina kan je direct CLP aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CLP. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CLP raadplegen. CLP is een aandeel uit Hong Kong. Het aandeel wordt verhandeld in Hong Kong Dollar aan de HKEX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool *.

Waar kan je CLP aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CLP kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met HKD 50 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CLP?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CLP. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CLP?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CLP? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CLP is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in CLP.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over CLP

CLP staat ook wel bekend als China Light en Power Company. CLP is een elektriciteitsbedrijf met wortels in Hongkong. Het bedrijf zag in 1901 het levenslicht als China Light & Power Company Syndicate. Core-business zijn en blijven het opwekken, transporteren en verkopen van elektriciteit, zoals dat vanaf de start van de onderneming het geva was.
Het hoofdkwartier van China Light en Power Company vind je in Hongkong zelf en het bedrijf bediend ook alleen Hongkong van elektriciteit. Bekende dochter van CLP is wel CLP Power India Private Limited.