Aandelen CME kopen

Wil je beleggen in CME aandelen? Op deze pagina kan je direct CME aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CME. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CME raadplegen. CME is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CME.

Waar kan je CME aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CME kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CME?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CME. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CME?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CME? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf CME

Het CME opereert als grootste derivatenbeurs ter wereld. Het bedrijf werd geboren in 2007, toen er een fusie plaatsvond tussen Chicago Mercantile Exchange en Chicago Board of Trade.
De beursgenoteerde onderneming maakt de handel mogelijk in futures en opties op onder meer financiële producten, landbouwproducten, metalen, valuta en tal van andere alternatieve investeringen mogelijk. Het hoofdkwartier van CME is gevestigd in de bekende wolkenkrabber ‘Chicago Board of Trade Building’ in Chicago en de onderneming werd al in 1848 opgericht als ‘Chicago Board of Trade’. Tegenwoordig is CME genoteerd aan de Nasdaq.