Aandelen CNA Financial kopen

Wil je beleggen in CNA Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct CNA Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CNA Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CNA Financial raadplegen. CNA Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CNA.

Waar kan je CNA Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CNA Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CNA Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CNA Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CNA Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CNA Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over CNA Financial

CNA Financial is een financiële onderneming dat met het hoofdkwartier is gevestigd in Chicago in de staat Illinois. Continental Casualty Company geldt als een voorname dochter van het bedrijf dat al in 1897 werd opgericht. De moedermaatschappij, CNA, werd pas later in het jaar 1967 een feit.
De aandelen van CNA Financial worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als CNA en ondertussen is het bedrijf ook al een Russell 1000 component. Overigens werd de onderneming opgericht onder de naam Continental Assurance Company of North America.