Aandelen CNH Industrial kopen

Wil je beleggen in CNH Industrial aandelen? Op deze pagina kan je direct CNH Industrial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CNH Industrial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CNH Industrial raadplegen. CNH Industrial is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CNHI-I.

Waar kan je CNH Industrial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CNH Industrial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel CNH Industrial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CNH Industrial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CNH Industrial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CNH Industrial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CNH Industrial is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in CNH Industrial.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over CNH International

CNH International is een Italiaans-Amerikaans bedrijf dat in Nederland gevestigd is. De onderneming heeft twee hoofdkantoren; een in Amsterdam en een in Basildon. De activiteiten van CNH International worden gecontroleerd door Exor, een investeringsmaatschappij die te boek staat als eigenaar van het bedrijf.
Exor echter, wordt weer gecontroleerd door de bekende Agnelli familie uit Italië. Het bedrijf werd in 2012 opgericht in het Italiaanse Turijn en bekende dochterondernemingen zijn New Holland en Iveco. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van CNH International verhandeld als CNHI.