Aandelen CNH Industrial kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in CNH Industrial aandelen? Op deze pagina kan je direct CNH Industrial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CNH Industrial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CNH Industrial raadplegen. CNH Industrial is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CNHI-I.

Waar kan je CNH Industrial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CNH Industrial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel CNH Industrial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CNH Industrial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CNH Industrial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CNH Industrial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CNH Industrial is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in CNH Industrial.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse CNH Industrial

Sterke punten CNH Industrial

 • Wereldwijd marktleider: CNH Industrial is een wereldwijde marktleider in de productie van landbouw- en bouwmachines, wat kan zorgen voor een sterke positie in de markt en een breed klantenbestand.
 • Diversificatie van productportfolio: CNH Industrial heeft een divers productportfolio, waaronder landbouwmachines, bouwmachines, vrachtwagens, en bussen, wat kan zorgen voor spreiding van risico’s en groeimogelijkheden in verschillende marktsegmenten.
 • Sterke merken: CNH Industrial heeft sterke merken zoals Case IH, New Holland, en Iveco, die bekend staan om hun betrouwbaarheid en kwaliteit, wat kan bijdragen aan een loyale klantenbasis.
 • Innovatie en technologie: CNH Industrial investeert in innovatie en technologische ontwikkeling om haar producten te verbeteren en in te spelen op de vraag naar duurzame en efficiënte oplossingen in de landbouw- en bouwsector.

Zwakke punten CNH Industrial

 • Gevoeligheid voor economische cycli: CNH Industrial is afhankelijk van de economische omstandigheden, zoals schommelingen in de landbouw- en bouwsector, wat kan leiden tot verminderde vraag naar haar producten.
 • Concurrentie: CNH Industrial opereert in een competitieve markt met andere fabrikanten van landbouw- en bouwmachines, wat kan leiden tot prijsdruk en verminderde winstmarges.
 • Regulatoire uitdagingen: CNH Industrial is onderhevig aan strenge regulering en wet- en regelgeving in de landbouw- en bouwsector, wat van invloed kan zijn op de bedrijfsvoering en kosten.
 • Afhankeijkheid van grondstoffen en supply chain: CNH Industrial is afhankelijk van de beschikbaarheid en prijs van grondstoffen en heeft te maken met complexe supply chain-uitdagingen, wat invloed kan hebben op de kosten en productiecapaciteit.

Over CNH International

CNH International is een Italiaans-Amerikaans bedrijf dat in Nederland gevestigd is. De onderneming heeft twee hoofdkantoren; een in Amsterdam en een in Basildon. De activiteiten van CNH International worden gecontroleerd door Exor, een investeringsmaatschappij die te boek staat als eigenaar van het bedrijf.

Exor echter, wordt weer gecontroleerd door de bekende Agnelli familie uit Italië. Het bedrijf werd in 2012 opgericht in het Italiaanse Turijn en bekende dochterondernemingen zijn New Holland en Iveco. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van CNH International verhandeld als CNHI.

aandeel cnh industrial kopen

Wel of niet aandelen CNH Industrial kopen?

Wil je investeren in aandelen en vraag je je af of CNH Industrial een goede keuze is? Laten we het eens bekijken! CNH Industrial is een bekend bedrijf in de industriële sector, gespecialiseerd in landbouwmachines, bouwmachines, vrachtwagens en meer. Een van de sterke punten is dat het een wereldwijd bereik heeft met een breed scala aan producten en merken, zoals New Holland, Case IH en Iveco. Daarnaast heeft het een sterke aanwezigheid in opkomende markten.

Er zijn echter ook enkele punten om in overweging te nemen. De industriële sector kan gevoelig zijn voor economische en marktomstandigheden, wat invloed kan hebben op de prestaties van CNH Industrial. Daarnaast zijn er concurrentie en regelgevende uitdagingen waarmee het bedrijf te maken kan krijgen.

Het is belangrijk om je eigen beleggingsdoelen en risicobereidheid in overweging te nemen voordat je besluit om aandelen CNH Industrial te kopen. Doe grondig onderzoek, bekijk recente financiële gegevens en overweeg advies in te winnen van een financieel adviseur. Het kan ook nuttig zijn om de markttrends en vooruitzichten voor de industriële sector te analyseren. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent voordat je een investeringsbeslissing neemt.