Aandelen CNOOC kopen

Wil je beleggen in CNOOC aandelen? Op deze pagina kan je direct CNOOC aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CNOOC. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CNOOC raadplegen. CNOOC is een aandeel uit Hong Kong. Het aandeel wordt verhandeld in Hong Kong Dollar aan de HKEX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0883.HK.

Waar kan je CNOOC aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CNOOC kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met HKD 50 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CNOOC?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CNOOC. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CNOOC?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CNOOC? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CNOOC is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in CNOOC.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over CNOOC

De afkorting CNOOC staat voor de China National Oil Corporation. Het is de derde grootste oliemaatschappij van China, na de giganten Petrol China en Sinopec. CNOOC is opgericht in 1982 en het hoofdkwartier is gevestigd in het Chinese Peking.  Met CNOOC Limited en China Oilfield Services heeft het bedrijf twee bekende dochterondernemingen. Moederbedrijf van CNOOC is overigens Sasac.
 
CNOOC staat met name bekend om de exploitatie en productie van olie- en gasvelden dichtbij en rondom de Chinese kust. Het exploiteert en produceert eveneens olie en gas uit de Bohaizee.