Aandelen CNX Resources kopen

Wil je beleggen in CNX Resources aandelen? Op deze pagina kan je direct CNX Resources aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CNX Resources. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CNX Resources raadplegen. CNX Resources is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CNX.

Waar kan je CNX Resources aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CNX Resources kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CNX Resources?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CNX Resources. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CNX Resources?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CNX Resources? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf CNX Resources

CNX Resources is een aardgasbedrijf dat gevestigd is in Pittsburgh. Het bedrijf had eerder de naam Consol Energy en werd in 2017 gesplitst in CNX en Consol Energy.
CNX Resources is met name actief in de Appalachian Basis. Het wordt op de New York Stock Exchange verhandeld als CNX. Het bedrijf dat S&P 400 component is, werd al in 1860 opgericht. Het was bovendien het eerste bedrijf dat in het Appalachian Basin gebruik maakte van een elektrische frackvloot, waarmee de emissie van diesel verminderd wordt. CNX Resources gebruikt gas rechtstreeks uit de put om daarmee de turbines aan te drijven.