Aandelen Coca-Cola Amatil kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Coca-Cola Amatil aandelen? Op deze pagina kan je direct Coca-Cola Amatil aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Coca-Cola Amatil. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Coca-Cola Amatil raadplegen. Coca-Cola Amatil is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CCL.CHA.

Waar kan je Coca-Cola Amatil aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Coca-Cola Amatil kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Coca-Cola Amatil?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Coca-Cola Amatil. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Coca-Cola Amatil?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Coca-Cola Amatil? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Coca-Cola Amatil is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Coca-Cola Amatil.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Coca-Cola Amatil

Sterke punten:

  • Globaal merk: Coca-Cola is een van de bekendste merken ter wereld en heeft een sterke positie in de drankenindustrie.
  • Diversiteit: Coca-Cola Amatil biedt een breed scala aan dranken, waardoor het bedrijf minder kwetsbaar is voor veranderingen in de vraag naar specifieke producten.
  • Duurzaamheid: Het bedrijf is toegewijd aan het verminderen van zijn milieu-impact en heeft verschillende duurzaamheidsdoelstellingen geformuleerd.

Zwakke punten:

  • Concurrentie: De drankenindustrie is zeer competitief en Coca-Cola Amatil heeft te maken met concurrentie van andere grote merken en lokale spelers.
  • Wisselkoersrisico: Als een bedrijf dat wereldwijd opereert, heeft Coca-Cola Amatil te maken met wisselkoersrisico’s die van invloed kunnen zijn op zijn financiële prestaties.
  • Regelgevingsrisico’s: Het bedrijf is onderworpen aan verschillende regelgevingen en belastingen, wat kan leiden tot hogere kosten en vertragingen in projecten.

aandeel coca cola amatil kopen

Wel of niet aandelen Coca-Cola Amatil kopen?

Als je overweegt om aandelen te kopen van Coca-Cola Amatil, een grote drankenproducent in de regio Azië-Pacific, is het belangrijk om te weten wat de voor- en nadelen zijn van deze investering.

Op dit moment lijkt Coca-Cola Amatil een solide bedrijf te zijn met een sterke merknaam en een uitgebreid distributienetwerk. Het bedrijf heeft ook een sterke aanwezigheid in opkomende markten, wat kan zorgen voor groeimogelijkheden op de lange termijn. Bovendien heeft Coca-Cola Amatil aangekondigd dat het zich richt op duurzaamheid en het verminderen van zijn ecologische voetafdruk, wat positief kan zijn voor beleggers die zich richten op ESG-criteria.

Er zijn echter ook enkele risico’s verbonden aan het kopen van aandelen van Coca-Cola Amatil. Het bedrijf is afhankelijk van de verkoop van frisdranken en andere dranken, wat een competitieve markt is met veel grote spelers. Ook kan het veranderende consumentengedrag en de opkomst van gezondere alternatieven de winstgevendheid van het bedrijf beïnvloeden.

Al met al is het belangrijk om je eigen onderzoek te doen en zorgvuldig te overwegen of het kopen van aandelen van Coca-Cola Amatil past bij jouw persoonlijke beleggingsdoelen en risicoprofiel. Het is raadzaam om advies in te winnen van een financieel adviseur voordat je een investeringsbeslissing neemt.