Aandelen Coca-Cola HBC kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Coca-Cola HBC aandelen? Op deze pagina kan je direct Coca-Cola HBC aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Coca-Cola HBC. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Coca-Cola HBC raadplegen. Coca-Cola HBC is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EEE.AT.

Waar kan je Coca-Cola HBC aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Coca-Cola HBC kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Coca-Cola HBC?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Coca-Cola HBC. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Coca-Cola HBC?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Coca-Cola HBC? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Coca-Cola HBC is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Coca-Cola HBC.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Coca Cola HBC

De aanduiding HBC staat voor Hellenic Bottling Company en Coca Cola HBC is de op twee na grootste Coca-Cola producent. Eigenaren zijn Leventis David Group en The Coca Cola Company. Aandelen van Coca Cola HBC worden op de beurs in Londen verhandeld als CCH.

Hoofdkantoor van het bedrijf staat in Zug in Zwitserland. De onderneming werd in 1969 in Athene opgericht en aandelen van het bedrijf staan eveneens genoteerd aan de Athens Stock Exchange. Daarnaast is het nog een FTSE 100 component. Coca Cola HBC is marktleider binnen de drankenbedrijven in de DJSI, de Dow Jones Sustainability.

aandeel coca cola hbc kopen