Aandelen Coca Cola kopen

Wil je beleggen in Coca Cola aandelen? Op deze pagina kan je direct Coca Cola aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Coca Cola. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Coca Cola raadplegen. Coca Cola is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KO.

Waar kan je Coca Cola aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Coca Cola kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Coca Cola?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Coca Cola. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Coca Cola?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Coca Cola? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Coca Cola

Coca Cola is een zeer bekende producent en verkoper van frisdrank. Het bedrijf werd in 1892 opgericht in Atlanta. Daar is tot op de dag van vandaag ook het hoofdkwartier gevestigd. Oprichter van The Coca Cola Company is Asa Griggs Candler.
Aandelen Coca Cola worden als K verhandeld op de New York Stock Exchange. Het bedrijf is ondertussen veel breder actief dan alleen in frisdrank. In feite is het actief binnen alle voedselsectoren vandaag de dag. Bekende dochterondernemingen zijn Costa Coffee en Minute Maid. Het door James Quincey geleide bedrijf had in 2019 een opbrengst van ruim 37 miljard.