Aandelen Cognex kopen

Wil je beleggen in Cognex aandelen? Op deze pagina kan je direct Cognex aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cognex. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cognex raadplegen. Cognex is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CGNX.

Waar kan je Cognex aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cognex kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cognex?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cognex. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cognex?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cognex? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Cognex

Cognex is een Amerikaanse fabrikant van machine vision systemen, van software en sensoren die worden gebruikt in geautomatiseerde productie om onderdelen te inspecteren en te identificeren, defecten te detecteren, productieassemblage te verifiëren en om assemblagerobots te begeleiden.
De aandelen Cognex staan op de Nasdaq genoteerd als CGNX en het bedrijf is gevestigd in Natick in de Amerikaanse staat Massachusetts. Het bedrijf werd in 1981 opgericht en bekende dochterondernemingen zijn zeker Sualab Co en En Shape GmbH. Bekende producten die Cognex in de portfolio heeft opgenomen zijn onder meer In-Sight, VisionPro en DataMan.