Aandelen Coles Group kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Coles Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Coles Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Coles Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Coles Group raadplegen. Coles Group is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool COL.CHA.

Waar kan je Coles Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Coles Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Coles Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Coles Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Coles Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Coles Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Coles Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Coles Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Coles Group

Sterke punten Coles Group

  • Marktleider: Coles Group is een van de grootste retailers van Australië en heeft een sterke positie in de markt. Het bedrijf heeft een breed scala aan producten en diensten, waardoor het goed gepositioneerd is om te profiteren van de groeiende vraag naar e-commerce en online winkelen.
  • Financiële stabiliteit: Het bedrijf heeft een solide financiële positie en heeft in de afgelopen jaren consistente winstgroei laten zien. Dit biedt stabiliteit en vertrouwen aan beleggers.

Zwakke punten Coles Group

  • Concurrentie: Coles Group heeft te maken met hevige concurrentie van andere grote retailers zoals Woolworths en Aldi, waardoor het moeilijk kan zijn om te groeien en winstgevend te blijven.
  • Afhankelijkheid van de Australische economie: Aangezien Coles Group voornamelijk opereert in Australië, is het bedrijf afhankelijk van de economische situatie in het land. Een recessie of andere economische veranderingen kunnen een negatieve invloed hebben op de prestaties van het bedrijf.

Over Coles Group

De Coles Group is een Australische NV dat in het bezit is van verschillende winkelketens en die ook exploiteert. De aandelen van de Coles Group worden als COL verhandeld op de Australian Securities Exchange. De Coles Group is met het hoofdkwartier gevestigd in Melbourne. De onderneming is actief vanaf 1914. Coles Supermarkets en Liquorland zijn bekende dochters.

De Coles Group verdient het geld met name door de verkoop van voedsel en boodschappen. Ook levert het drank en benzine. De Coles Group geldt als de  twee na grootste retailer van Australië. 

aandeel coles group kopen

Wel of niet aandelen Coles Group kopen?

Als je overweegt om te investeren in aandelen, kan Coles Group een interessante optie zijn. Het bedrijf is een van de grootste retailers van Australië en heeft een sterke positie in de markt. Maar is het een goede investering voor jou?

Een van de sterke punten van Coles Group is de financiële stabiliteit. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren consistente winstgroei laten zien en heeft een solide financiële positie. Dit biedt stabiliteit en vertrouwen aan beleggers. Bovendien heeft het bedrijf een breed scala aan producten en diensten, waardoor het goed gepositioneerd is om te profiteren van de groeiende vraag naar e-commerce en online winkelen.

Aan de andere kant heeft Coles Group te maken met hevige concurrentie van andere grote retailers zoals Woolworths en Aldi. Dit kan het moeilijk maken voor het bedrijf om te groeien en winstgevend te blijven. Bovendien is het bedrijf afhankelijk van de economische situatie in Australië, wat een risico kan zijn als er zich economische veranderingen voordoen.

Al met al zijn er dus zowel sterke als zwakke punten van Coles Group als investeringsoptie. Het is aan jou om te beslissen of de potentiële voordelen opwegen tegen de risico’s. Vergeet niet om altijd grondig onderzoek te doen voordat je investeert en alleen risico’s te nemen die je bereid bent te dragen.