Aandelen Coles Group kopen

Wil je beleggen in Coles Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Coles Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Coles Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Coles Group raadplegen. Coles Group is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool COL.CHA.

Waar kan je Coles Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Coles Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Coles Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Coles Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Coles Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Coles Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Coles Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Coles Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Coles Group

De Coles Group is een Australische NV dat in het bezit is van verschillende winkelketens en die ook exploiteert. De aandelen van de Coles Group worden als COL verhandeld op de Australian Securities Exchange. De Coles Group is met het hoofdkwartier gevestigd in Melbourne. De onderneming is actief vanaf 1914. Coles Supermarkets en Liquorland zijn bekende dochters.
De Coles Group verdient het geld met name door de verkoop van voedsel en boodschappen. Ook levert het drank en benzine. De Coles Group geldt als de  twee na grootste retailer van Australië.