Aandelen Colfax kopen

Wil je beleggen in Colfax aandelen? Op deze pagina kan je direct Colfax aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Colfax. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Colfax raadplegen. Colfax is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CFX.

Waar kan je Colfax aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Colfax kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Colfax?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Colfax. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Colfax?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Colfax? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Colfax

Colfax houdt zich bezig met de productie van lucht-, las en gasbehandelingsapparatuur, zoals het ook bepaalde specialistische medische apparatuur produceert. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Annapolis Junction in de staat Maryland. Het bedrijf staat met de aandelen onder de naam CFX genoteerd op de New York Stock Exchange.
Colfax is een spin-off van het Amerikaanse conglomeraat Danaher Corp en ontstond op die wijze in 1995. ESAB DJO Global Inc is een bekende dochteronderneming van de specialist op het gebied van de productie van onder meer medische apparatuur.