Aandelen Colgate-Palmolive kopen

Wil je beleggen in Colgate-Palmolive aandelen? Op deze pagina kan je direct Colgate-Palmolive aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Colgate-Palmolive. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Colgate-Palmolive raadplegen. Colgate-Palmolive is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CL.

Waar kan je Colgate-Palmolive aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Colgate-Palmolive kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Colgate-Palmolive?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Colgate-Palmolive. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Colgate-Palmolive?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Colgate-Palmolive? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Colgate Palmolive

De Amerikaanse multinational Colgate Palmolive produceert specifiek merkproducten op het gebied van mond- en persoonlijke verzorging en ook huishoudelijke verzorging. Daarnaast is het bedrijf actief in de diervoeding. Ook in ons land heeft Colgate Palmolive een vestiging, in Weesp om precies te zijn.
Het hoofdkantoor van Colgate Palmolive is gevestigd in New York. De multinational werd in 1806 opgericht in New York City door William Colgate. Colgate Palmolive haalt de helft van de omzet uit Noord en Latijns Amerika en een zesde deel uit Europa. Vijftien procent van de omzet komt uit diervoeding, bekende merken van Colgate Palmolive zijn Ajax, Elmex, Sanex en Unicura.