Aandelen Coloplast kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Coloplast aandelen? Op deze pagina kan je direct Coloplast aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Coloplast. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Coloplast raadplegen. Coloplast is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool COLO-B.CO.

Waar kan je Coloplast aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Coloplast kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Coloplast?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Coloplast. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Coloplast?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Coloplast? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Coloplast is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Coloplast.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Coloplast

Coloplast is een zeer bekende en ook gerespecteerde Deense multinational die medische hulpmiddelen en diensten ontwikkelt, produceert en die ook zelf daadwerkelijk op de markt brengt. Het gaat dan specifiek om hulpmiddelen als stoma’s, middelen voor de urologie, continentie en ook voor wondverzorging,  De aandelen worden als COLO-8 verhandeld op de beurs in Kopenhagen. 

Coloplast heeft het hoofdkantoor gevestigd in het Deense Humlebaek en oprichter van de buitengewoon succesvolle onderneming is Aage Louis Hansen, die dat in 1954 deed. Comfort Medical is en bekende dochteronderneming van Coloplast.

aandeel coloplast kopen