Aandelen Columbia Sportswear kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Columbia Sportswear aandelen? Op deze pagina kan je direct Columbia Sportswear aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Columbia Sportswear. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Columbia Sportswear raadplegen. Columbia Sportswear is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool COLM.

Waar kan je Columbia Sportswear aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Columbia Sportswear kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Columbia Sportswear?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Columbia Sportswear. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Columbia Sportswear?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Columbia Sportswear? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Columbia Sportswear

Sterke punten Columbia Sportswear:

 • Bekend merk: Columbia Sportswear is een bekend en gerespecteerd merk in de sportkleding- en outdoorindustrie.
 • Kwalitatieve producten: Het bedrijf staat bekend om zijn kwalitatieve en duurzame sportkleding, schoenen en accessoires.
 • Innovatie: Columbia Sportswear blijft innoveren met nieuwe technologieën en materialen om functionele en prestatiegerichte kleding te leveren.
 • Divers productaanbod: Het bedrijf biedt een breed scala aan producten voor verschillende buitenactiviteiten, zoals wandelen, skiën, kamperen en meer.

Zwakke punten Columbia Sportswear:

 • Seizoensgebondenheid: Als fabrikant van sportkleding is Columbia Sportswear gevoelig voor seizoensgebonden vraag en kan het te maken krijgen met schommelingen in de verkoop.
 • Concurrentie: Het bedrijf opereert in een competitieve markt met andere sportkledingmerken en outdoorbedrijven.
 • Internationale afhankelijkheid: Columbia Sportswear heeft een aanzienlijk deel van zijn omzet afkomstig van internationale markten, wat het blootstelt aan valutarisico’s en geopolitieke onzekerheden.
 • Invloed van weersomstandigheden: De verkoop van Columbia Sportswear-producten kan worden beïnvloed door ongunstige weersomstandigheden die de vraag naar outdooractiviteiten beïnvloeden.

Over Columbia Sportswear

Columbia Sportswear staat bekend om de productie van bovenkleding, sportkleding, schoenen en staat ook pal voor de productie van hoofdeksels, kampeeruitrusting, skikleding en relevante accessoires voor bovenkleding. Het bedrijf wordt in 1938 opgericht door Paul en Marie Lamfrom.

Het hoofdkwartier van Columbia Sportswear is gevestigd in Portland in de staat Oregon en de merken die Columbia voert zijn onder meer Sorel, Hardwear en Prana. Op de Nasdaq staat Columbia Sportswear genoteerd als COCM. Columbia Sportswear is een S&P 400 component en eveneens een Russell 1000 component. Het heeft ondertussen 129 verkooplocaties.

Columbia Sportswear

Wel of niet aandelen Columbia Sportswear kopen?

Ben je aan het overwegen om aandelen van Columbia Sportswear te kopen? Laten we eens kijken naar een paar dingen waar je rekening mee kunt houden voordat je deze beslissing neemt.

Columbia Sportswear is een bekend merk in de outdoor industrie. Ze bieden een breed scala aan kleding en accessoires voor activiteiten zoals wandelen, skiën en kamperen.

Als je een fan bent van avontuurlijke activiteiten en gelooft in het merk Columbia, kan het kopen van aandelen aantrekkelijk lijken. Het kan een manier zijn om te profiteren van het succes van het bedrijf en te delen in de winst.

Maar voordat je je spaargeld investeert, is het belangrijk om te onthouden dat beleggen risico’s met zich meebrengt. De aandelenkoersen kunnen schommelen en het is mogelijk om geld te verliezen.

Daarnaast is het ook verstandig om naar de bredere markt te kijken. De detailhandel kan volatiel zijn en onderhevig aan veranderingen in consumentenvoorkeuren en economische omstandigheden.

Voordat je besluit aandelen van Columbia Sportswear te kopen, is het verstandig om je eigen risicobereidheid en beleggingsdoelen zorgvuldig te overwegen. Doe je onderzoek en raadpleeg indien nodig een financieel adviseur om een weloverwogen beslissing te nemen.

Onthoud dat beleggen altijd een persoonlijke beslissing is. Zorg ervoor dat het kopen van aandelen van Columbia Sportswear past bij jouw financiële doelen en comfortniveau.

Wel of niet aandelen J2 Global kopen?

Twijfel je of je aandelen van J2 Global moet kopen? Laten we eens kijken naar een paar dingen waar je op kunt letten voordat je deze beslissing neemt.

J2 Global is een bedrijf dat zich richt op cloudservices, digitale media en communicatieoplossingen. Ze bieden allerlei diensten, zoals e-mailmarketing, cloudopslag en beveiligingsoplossingen.

Wat J2 Global interessant maakt, is dat ze een breed scala aan bedrijven en merken hebben. Ze hebben verschillende marktkansen, wat hun diversificatie ten goede komt.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat beleggen in individuele aandelen risico’s met zich meebrengt. De waarde van aandelen kan fluctueren en het is mogelijk om geld te verliezen. Denk goed na over je eigen bereidheid om risico’s te nemen en je beleggingsdoelen voordat je besluit aandelen van J2 Global te kopen.

Als alternatief kun je ook overwegen om te beleggen in een beleggingsfonds dat technologieaandelen omvat. Op die manier kun je profiteren van de hele sector in plaats van te vertrouwen op individuele bedrijven.

Zorg ervoor dat je je eigen onderzoek doet en indien nodig advies inwint bij een financieel adviseur voordat je besluit aandelen van J2 Global te kopen. Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en je beleggingsbeslissingen af te stemmen op jouw persoonlijke financiële doelen en risicobereidheid.