Aandelen Columbia Sportswear kopen

Wil je beleggen in Columbia Sportswear aandelen? Op deze pagina kan je direct Columbia Sportswear aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Columbia Sportswear. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Columbia Sportswear raadplegen. Columbia Sportswear is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool COLM.

Waar kan je Columbia Sportswear aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Columbia Sportswear kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Columbia Sportswear?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Columbia Sportswear. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Columbia Sportswear?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Columbia Sportswear? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Columbia Sportswear

Columbia Sportswear staat bekend om de productie van bovenkleding, sportkleding, schoenen en staat ook pal voor de productie van hoofdeksels, kampeeruitrusting, skikleding en relevante accessoires voor bovenkleding. Het bedrijf wordt in 1938 opgericht door Paul en Marie Lamfrom.
Het hoofdkwartier van Columbia Sportswear is gevestigd in Portland in de staat Oregon en de merken die Columbia voert zijn onder meer Sorel, Hardwear en Prana. Op de Nasdaq staat Columbia Sportswear genoteerd als COCM. Columbia Sportswear is een S&P 400 component en eveneens een Russell 1000 component. Het heeft ondertussen 129 verkooplocaties.