Aandelen Columbia kopen

Wil je beleggen in Columbia aandelen? Op deze pagina kan je direct Columbia aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Columbia. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Columbia raadplegen. Columbia is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CXP.

Waar kan je Columbia aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Columbia kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Columbia?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Columbia. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Columbia?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Columbia? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Columbia

Columbia staat bekend om de sportkleding die het fabriceert, en dan specifiek bovenkleding en schoenen. Daarnaast is het ook bekend van de productie en distributie van hoofddeksels, skikleding, kampeeruitrusting en allerhande accessoires voor de bovenkleding.
Columbia werd opgericht in 1938 door Paul Lamfram en Gert Boyle. De aandelen van Columbia staan als COLM genoteerd op de Nasdaq. Het hoofdkwartier van Columbia vind je in Cedar Mill, een gebied in Washington County, Oregon. Columbia zette zichzelf op de kaart met de jassen die het produceerde. Deze jassen waren van ademende stof en beschikten over verwisselbare voeringen. Bovendien leverde Columbia waterdichte jassen.