Aandelen Comcast kopen

Wil je beleggen in Comcast aandelen? Op deze pagina kan je direct Comcast aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Comcast. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Comcast raadplegen. Comcast is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CMCSA.

Waar kan je Comcast aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Comcast kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Comcast?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Comcast. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Comcast?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Comcast? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Comcast

China Unicom is een Chinees staatsbedrijf en staat bekend als telecommunicatie operator. China Unicom wordt gerekend bij de vier grootste mobiele service providers ter wereld. Het staatsbedrijf werd in 1994 opgericht door het Ministerie van Spoorwegen, het Ministerie van Elektronica en Industrie en het Ministerie Electric Power Energy.
China Unicom startte als operator van GSM mobiele apparaten en breidde vervolgens fors uit. Sinds 2006 exploiteert het een CDMA netwerk in Macau. In 2009 kreeg het bedrijf een WCDMA-licentie voor China. Meer dan 125 miljoen mensen hebben ondertussen een GSM abonnement bij China Unicom. Daarnaast heeft het meer dan 40 miljoen CDMA abonnees.