Aandelen Comerica Incorporated kopen

Wil je beleggen in Comerica Incorporated aandelen? Op deze pagina kan je direct Comerica Incorporated aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Comerica Incorporated. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Comerica Incorporated raadplegen. Comerica Incorporated is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CMA.

Waar kan je Comerica Incorporated aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Comerica Incorporated kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Comerica Incorporated?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Comerica Incorporated. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Comerica Incorporated?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Comerica Incorporated? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Comercio Incorporated

Comercio Incorporated is een bekende financiële dienstverlener en een S&P 500 component, net als een Russell 1000 component. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dallas, Texas. Bovendien doet het aan retail bankactiviteiten in Arizona, Texas en Michigan en in Californië en Florida.
De financiële dienstverlener is behalve in de Verenigde Staten ook actief in Canada en Mexico. Aandelen worden openbaar verhandeld als CMA op de New York Stock Exchange. Comercio Incorporated doet zijn werk op een kleine zeshonderd locaties en heeft in Comercio Management een belangrijke dochteronderneming. Het geldt als de grootste Amerikaanse commerciële bank. Binnen Comercio gelden de kantoren in Cincinnati, Philadelphia en Detroit als de grootste kantoren.