Aandelen Commerce Bancshares kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Commerce Bancshares aandelen? Op deze pagina kan je direct Commerce Bancshares aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Commerce Bancshares. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Commerce Bancshares raadplegen. Commerce Bancshares is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CBSH.

Waar kan je Commerce Bancshares aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Commerce Bancshares kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Commerce Bancshares?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Commerce Bancshares. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Commerce Bancshares?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Commerce Bancshares? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Commerce Bancshares

Sterke punten Commerce Bancshares

 • Sterke regionale aanwezigheid: Commerce Bancshares heeft een sterke aanwezigheid in specifieke regio’s, waardoor het een vertrouwde naam is in de lokale gemeenschappen.
 • Focus op klantenservice: Het bedrijf staat bekend om zijn sterke focus op klantenservice en biedt persoonlijke aandacht aan klanten.
 • Stabiele financiële prestaties: Commerce Bancshares heeft consistente en stabiele financiële prestaties laten zien, wat het vertrouwen van beleggers vergroot.
 • Solide managementteam: Het bedrijf heeft een ervaren en bekwaam managementteam dat de groei en het succes van Commerce Bancshares stimuleert.

Zwakke punten Commerce Bancshares

 • Afhankelijkheid van economische omstandigheden: De prestaties van Commerce Bancshares zijn afhankelijk van de economische omstandigheden, inclusief rentetarieven en marktomstandigheden.
 • Regelgevingsrisico’s: Als financiële instelling is Commerce Bancshares onderhevig aan strenge regelgeving, wat van invloed kan zijn op de bedrijfsvoering.
 • Concurrentie in de banksector: De banksector is zeer competitief, met veel spelers die vergelijkbare producten en diensten aanbieden, wat druk kan uitoefenen op de winstmarges van Commerce Bancshares.
 • Technologische veranderingen: De snelle veranderingen in technologie en digitale bankieren kunnen uitdagingen met zich meebrengen voor Commerce Bancshares om relevant en concurrerend te blijven.

Over Commerce Bancshares

Commerce Bancshares is een Amerikaanse bankholding met de roots in Kansas City en nu actief in Colorado, Kansas, Missouri, Illinois en Oklahoma. Commerce Bancshare is de moeder van de Commerce Bank, de opvolger van Commerce Trust Company en de National Bank of Commerce.

Aandelen van Commerce Bancshares staan als CBSH genoteerd op de Nasdaq. De bank werd opgericht in 1865 en geldt dan ook als de oudste en de grootste bank van Kansas City. Bovendien hoort het zonder twijfel bij de 100 grootste commerciele banken in de Verenigde Staten.

Commerce Bancshares

Wel of niet aandelen Commerce Bancshares kopen?

Denk je eraan om aandelen Commerce Bancshares te kopen? Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen. Commerce Bancshares is een bekende speler in de bankensector.

Een goede reden om aandelen Commerce Bancshares te overwegen, is hun solide reputatie en langdurige ervaring in de bankwereld. Ze hebben een betrouwbare staat van dienst en hebben het vertrouwen van klanten weten te winnen.

Bovendien heeft Commerce Bancshares een breed scala aan financiële producten en diensten. Dit kan aantrekkelijk zijn voor beleggers die op zoek zijn naar een diverse investeringsportefeuille.

Maar er zijn ook enkele overwegingen. De bankensector kan gevoelig zijn voor economische schommelingen en veranderingen in de rentevoeten. Dit kan invloed hebben op de winstgevendheid van Commerce Bancshares.

Het is ook belangrijk om op te merken dat de concurrentie in de bankensector hevig is. Andere banken en financiële instellingen strijden om dezelfde klanten en kunnen druk uitoefenen op de winstmarges.

Als je besluit aandelen Commerce Bancshares te kopen, is het verstandig om de financiële prestaties en vooruitzichten van het bedrijf te onderzoeken. Het kan ook nuttig zijn om advies in te winnen bij een financieel adviseur om je te helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing die past bij jouw beleggingsdoelen.