Aandelen Commerce Bancshares kopen

Wil je beleggen in Commerce Bancshares aandelen? Op deze pagina kan je direct Commerce Bancshares aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Commerce Bancshares. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Commerce Bancshares raadplegen. Commerce Bancshares is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CBSH.

Waar kan je Commerce Bancshares aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Commerce Bancshares kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Commerce Bancshares?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Commerce Bancshares. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Commerce Bancshares?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Commerce Bancshares? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Commerce Bancshares

Commerce Bancshares is een Amerikaanse bankholding met de roots in Kansas City en nu actief in Colorado, Kansas, Missouri, Illinois en Oklahoma. Commerce Bancshare is de moeder van de Commerce Bank, de opvolger van Commerce Trust Company en de National Bank of Commerce.
Aandelen van Commerce Bancshares staan als CBSH genoteerd op de Nasdaq. De bank werd opgericht in 1865 en geldt dan ook als de oudste en de grootste bank van Kansas City. Bovendien hoort het zonder twijfel bij de 100 grootste commerciele banken in de Verenigde Staten.