Aandelen Commerzbank kopen

Wil je beleggen in Commerzbank aandelen? Op deze pagina kan je direct Commerzbank aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Commerzbank. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Commerzbank raadplegen. Commerzbank is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CBK.DE.

Waar kan je Commerzbank aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Commerzbank kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Commerzbank?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Commerzbank. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Commerzbank?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Commerzbank? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Commerzbank is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Commerzbank.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Commerzbank

Commerzbank geldt als een van de grootste banken in Duitsland met hoofdkantoor in Frankfurt am Main.  Ook als aanbieder van hypotheken geldt het als een zeer grote speler. De aandelen van de Commerzbank worden als CBK verhandeld op de Duitse beurs.
 
Comdirect is een van de bekend dochterondernemingen van de bank dat na de overname van de Dresdner bank in 2009 de op een na grootste bank van Duitsland werd. De bank heeft ondertussen kantoren in vijftig landen en heeft 16 miljoen particuliere klanten en nog eens een miljoen bedrijven in de portefeuille.