Aandelen Commscope kopen

Wil je beleggen in Commscope aandelen? Op deze pagina kan je direct Commscope aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Commscope. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Commscope raadplegen. Commscope is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool COMM.

Waar kan je Commscope aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Commscope kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Commscope?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Commscope. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Commscope?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Commscope? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Commscope

Commscope werd opgericht in 1976 en het is een Amerikaans bedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op netwerkinfrastructuur. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Hickory, North Carolina. Het bedrijf is een spin-off van General Instrument en werd gesticht in 1997.
Commscope heeft clientèle in meer dan 130 verschillende landen en de aandelen staan als COMM genoteerd aan de Nasdaq. Bekende dochterondernemingen van Commscope zijn Arris International en de Andrew Corporation. Commscope is een Russell 1000 component en werd opgericht door Frank M. Drendel die daarmee grindlegger was van een succesvolle onderneming.