Aandelen CommVault Systems kopen

Wil je beleggen in CommVault Systems aandelen? Op deze pagina kan je direct CommVault Systems aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CommVault Systems. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CommVault Systems raadplegen. CommVault Systems is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CVLT.

Waar kan je CommVault Systems aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CommVault Systems kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CommVault Systems?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CommVault Systems. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CommVault Systems?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CommVault Systems? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Commvault Systems

Commvault Systems is een softwarebedrijf voor gegevensbescherming. De werkzaamheden worden gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor in Tinton Falls in de staat New Jersey. Het bedrijf werd ooit opgericht als een ontwikkelingsgroep in Bells Lab en groeide nadien dus tot grote hoogte.
De software die geleverd wordt, wordt gebruikt voor back-up en het herstel van gegevens, voor cloud en infrastructuurbeheer en voor retentie en compliance. Het bedrijf staat op de Nasdaq genoteerd als CVLT. Het bedrijf bestaat vanaf 1988 en Hedvig is een van de bekendste dochters van Commvault Systems, dat ook een S&P 400 component is.