Aandelen Compass kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Compass aandelen? Op deze pagina kan je direct Compass aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Compass. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Compass raadplegen. Compass is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CPG-L.

Waar kan je Compass aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Compass kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Compass?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Compass. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Compass?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Compass? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Compass is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Compass.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Compass

Sterke punten

  • Wereldwijd toonaangevend in contractcatering: Compass is wereldwijd de grootste speler op het gebied van contractcatering, wat betekent dat het bedrijf maaltijden en cateringdiensten levert aan bedrijven, scholen, ziekenhuizen en andere organisaties.
  • Diversificatie van diensten en geografische gebieden: Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder catering, schoonmaak en beveiliging. Compass is actief in meer dan 50 landen, wat zorgt voor diversificatie van inkomsten en minder kwetsbaarheid voor regionale economische schommelingen.
  • Solide financiële positie: Compass heeft een sterke balans en een solide cashflow, wat het bedrijf in staat stelt om te investeren in groei en waarde te leveren aan aandeelhouders.

Zwakke punten

  • Blootstelling aan economische cycli: Compass is sterk afhankelijk van de economische situatie, aangezien de vraag naar contractcateringdiensten kan dalen in tijden van economische neergang.
  • Concurrentie in de contractcateringindustrie: Compass opereert in een zeer concurrerende markt, met veel spelers die strijden om marktaandeel en klanten.
  • Risico’s met betrekking tot voedselveiligheid en gezondheid: Het aanbieden van voedsel brengt inherente risico’s met zich mee, zoals ziekte-uitbraken en voedselveiligheidsproblemen. Dit kan leiden tot reputatieschade en financiële gevolgen voor Compass.

Over Compass

Compass is een Britse multinational en staat bekend als een gerenommeerd contract foodservice bedrijf. Sterker nog, het wordt als een van de grootste bedrijven in deze branche ter wereld gerekend. Compass is actief in tenminste 45 landen en biedt werk aan meer dan een half miljoen werknemers.

Aandelen Compass worden verhandeld op de beurs in Londen onder de aanduiding CPG. De onderneming werd opgericht in 1941 en bekende dochteronderneming is Crothall Healthcare. Berekend is dat Compass op jaarbasis zo’n 5,5 miljard maaltijden serveert, onder meer op scholen, kantoren, fabrieken en ziekenhuizen.

aandeel compass kopen

Wel of niet aandelen Compass kopen?

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in aandelen, kan het aantrekkelijk zijn om te kijken naar Compass, het wereldwijde bedrijf in contractcatering. Maar is het verstandig om aandelen van Compass te kopen?

Laten we beginnen met de sterke punten van Compass. Het bedrijf is wereldwijd toonaangevend in contractcatering, wat betekent dat het een enorm klantenbestand heeft. Daarnaast heeft Compass een diversificatie van diensten en geografische gebieden, wat betekent dat het bedrijf minder kwetsbaar is voor regionale economische schommelingen. Ten slotte heeft Compass een solide financiële positie, wat betekent dat het bedrijf kan investeren in groei en waarde kan leveren aan aandeelhouders.

Maar er zijn ook zwakke punten om rekening mee te houden. Compass is sterk afhankelijk van de economische situatie, aangezien de vraag naar contractcateringdiensten kan dalen in tijden van economische neergang. Daarnaast is er veel concurrentie in de contractcateringindustrie, wat kan leiden tot druk op de winstmarges van Compass. Tot slot brengt het aanbieden van voedsel inherente risico’s met zich mee, zoals ziekte-uitbraken en voedselveiligheidsproblemen, wat kan leiden tot reputatieschade en financiële gevolgen voor het bedrijf.

Als je besluit om aandelen van Compass te kopen, is het belangrijk om deze sterke en zwakke punten in overweging te nemen en je eigen onderzoek te doen voordat je een investeringsbeslissing neemt.