Aandelen Compass kopen

Wil je beleggen in Compass aandelen? Op deze pagina kan je direct Compass aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Compass. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Compass raadplegen. Compass is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CPG-L.

Actuele koers van het aandeel Compass

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Compass. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Compass?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Compass? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:
  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.
Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Compass aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Compass kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Compass

Compass is een Britse multinational en staat bekend als een gerenommeerd contract foodservice bedrijf. Sterker nog, het wordt als een van de grootste bedrijven in deze branche ter wereld gerekend. Compass is actief in tenminste 45 landen en biedt werk aan meer dan een half miljoen werknemers. Aandelen Compass worden verhandeld op de beurs in Londen onder de aanduiding CPG. De onderneming werd opgericht in 1941 en bekende dochteronderneming is Crothall Healthcare. Berekend is dat Compass op jaarbasis zo’n 5,5 miljard maaltijden serveert, onder meer op scholen, kantoren, fabrieken en ziekenhuizen.