Aandelen ConAgra Foods kopen

Wil je beleggen in ConAgra Foods aandelen? Op deze pagina kan je direct ConAgra Foods aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ConAgra Foods. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ConAgra Foods raadplegen. ConAgra Foods is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CAG.

Waar kan je ConAgra Foods aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ConAgra Foods kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ConAgra Foods?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ConAgra Foods. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ConAgra Foods?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ConAgra Foods? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf ConAgra Foods

ConAgra Foods is een Amerikaans bedrijf dat voornamelijk actief is op het gebied van verpakte voedingsmiddelen. ConAgra Foods produceert en verkoopt haar producten onder tal van verschillende merknamen.
Het hoofdkantoor van ConAgra vind je in Chicago, Illinois. De producten die ConAgra produceert, vind je terug in onder meer supermarkten, restaurants en andere eetgelegenheden. Aandelen van de onderneming worden openbaar verhandeld onder CAG op de New York Stock Exchange en het heeft on Pinnacle Foods de belangrijkste dochteronderneming. De meer bekende merken die ConAgra Foods voert zijn onder meer Slim Jim, Peter Pan, Alexia en Frontera.