Aandelen Concho kopen

Wil je beleggen in Concho aandelen? Op deze pagina kan je direct Concho aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Concho. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Concho raadplegen. Concho is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CXO.

Waar kan je Concho aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Concho kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Concho?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Concho. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Concho?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Concho? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Concho

Concho houdt zich specifiek bezig met de exploratie van koolwaterstoffen. De activiteiten worden gecoördineerd vanuit Delaware en het hoofdkantoor van Concho vind je daarentegen in Midland in de staat Texas. Concho is met name actief in het bekende Permbekken en de aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als CXO.
Concho heeft met COG Operating en RSP Permian een aantal zeer bekende dochters. Kijk je naar de opgebouwde reserves dan is zo ongeveer de helft afkomstig uit het Delaware Basin en de andere helft komt uit het Midland Basin.