Aandelen ConocoPhillips kopen

Wil je beleggen in ConocoPhillips aandelen? Op deze pagina kan je direct ConocoPhillips aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ConocoPhillips. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ConocoPhillips raadplegen. ConocoPhillips is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool COP.

Waar kan je ConocoPhillips aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ConocoPhillips kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ConocoPhillips?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ConocoPhillips. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ConocoPhillips?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ConocoPhillips? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf ConocoPhilips

ConocoPhilips is een Amerikaans olieconcern. Het hoofdkantoor is gevestigd in Houston, Texas. ConocoPhilips ontstond in 2002 door een fusie van twee Amerikaanse oliebedrijven; Conoco en Philips Petroleum Company. Ondertussen is ConocoPhilips het op twee na grootste oliebedrijf van de Verenigde Staten.
Het grote olieconcern wint olie en aardgas met name in de Verenigde Staten zelf en in Alaska. Bij ConocoPhilips werken meer dan tienduizend mensen. Behalve in Amerika zelf is de oliegigant in nog eens zestien landen actief, waaronder ook op de Noordzee. CEO is Ryan Lance en de omzet van de onderneming zo rond de 30 miljard dollar per jaar.