Aandelen Consolidated Edison kopen

Wil je beleggen in Consolidated Edison aandelen? Op deze pagina kan je direct Consolidated Edison aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Consolidated Edison. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Consolidated Edison raadplegen. Consolidated Edison is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ED.

Waar kan je Consolidated Edison aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Consolidated Edison kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Consolidated Edison?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Consolidated Edison. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Consolidated Edison?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Consolidated Edison? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Consolidated Edison

Consolidated Edison wordt gemakshalve vaak ook wel Con Edison of Con Ed genoemd en geldt als een van de grootste energiebedrijven die in handen is van investeerders in de Verenigde Staten.
Hoofdkantoor van Con Ed is gevestigd in New York City. Via dochterondernemingen worden tal van interessante aan energie gerelateerde producten en diensten geleverd. Mooi voorbeeld in dat kader is wel Cecony. Cecony is een gereguleerd nutsbedrijf voor elektriciteit en gas. Consolidated Edison kent een zeer rijke historie en ging in eerste instantie als New York Gas Light Company door het leven.