Aandelen Constellation Brands kopen

Wil je beleggen in Constellation Brands aandelen? Op deze pagina kan je direct Constellation Brands aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Constellation Brands. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Constellation Brands raadplegen. Constellation Brands is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool STZ.

Waar kan je Constellation Brands aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Constellation Brands kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Constellation Brands?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Constellation Brands. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Constellation Brands?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Constellation Brands? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Constallation Brands

Constellation is een Fortune 500 bedrijf en geniet bekendheid als producent en verkoper van bier, wijn en sterke drank. Als gekeken wordt naar de omzet geldt Constellation Brands als de grootste als het gaat om de import van bier in de Verenigde Staten.
Constellation Brands heeft bovendien het op twee na grootste marktaandeel van alle leveranciers in Amerika. De aandelen worden openbaar verhandeld als STZ op de New York Stock Exchange. De hoofdzetel van de biergigant is gevestigd in Victor, New York. Crown is een bekende dochteronderneming van Constellation Brands.