Aandelen Continental kopen

Wil je beleggen in Continental aandelen? Op deze pagina kan je direct Continental aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Continental. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Continental raadplegen. Continental is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CON.DE.

Waar kan je Continental aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Continental kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Continental?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Continental. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Continental?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Continental? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Continental is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Continental.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Continental

Continental is een Duitse onderneming die zich heeft gespecialiseerd in de productie van banden, remsystemen,stabiliteitssystemen en andere voertuigonderdelen.  In Hannover staat het hoofdkantoor van de onderneming.  Aandelen Continental worden als CON verhandeld op de Deutsche Börse.
 
Continental is in eigendom van de Schaeffler Group. Barum en Carti Tech zijn bekende dochterondernemingen van Continental dat de activiteiten heeft onderverdeeld in automotive en rubber. Continental is een bedrijf met een rijke historie want het zag al in 1871 het levenslicht. Continental is in al die jaren een sterk sportminded bedrijf geweest, hetgeen resulteerde in tal van sponsoringen.