Aandelen Cooper kopen

Wil je beleggen in Cooper aandelen? Op deze pagina kan je direct Cooper aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cooper. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cooper raadplegen. Cooper is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool COO.

Waar kan je Cooper aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cooper kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cooper?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cooper. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cooper?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cooper? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Cooper

Cooper of Cooper Companies is wereldwijd actief en begeeft zich in de wereld van de medische hulpmiddelen. De aandelen worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als COO en de hoofdzetel vind je in Pleasanton in Californië. Het bedrijf zag in 1958 het levenslicht,
Ondertussen is Cooper een S&P 500 component en heeft het uitstekende dochterondernemingen in CooperVision, CooperMedical en Ocular Sciences Puerto Rico. De activiteiten van het bedrijf kun je grofweg opdelen in CooperVision met speciale aandacht voor contactlenzen en Cooper Surgial voor met name medische vrouwenzaken.