Aandelen Copa Holdings kopen

Wil je beleggen in Copa Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct Copa Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Copa Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Copa Holdings raadplegen. Copa Holdings is een aandeel uit Panama. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool *.

Waar kan je Copa Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Copa Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Copa Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Copa Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Copa Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Copa Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Copa Holdings is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Copa Holdings.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Copa Holdings

Copa Holdings is een particulier uitgevende instelling die met de aandelen is genoteerd op de beurs in New York. Bovendien geldt het als de moedermaatschappij van de Panamese luchtvaartmaatschappij Copa Airlines. De aandelen van Copa Holdings worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange onder de aanduiding CPA.
Het hoofdkantoor van de onderneming vind je terug in Panama Stad. Behalve moedermaatschappij van de Panamese luchtvaartmaatschappij, is het dat ook voor de Copa Airline Columbia. Bekende dochters van Copa Holdings zijn Copa Airlines, Wingo en Regional Aircraft.