Aandelen Copart kopen

Wil je beleggen in Copart aandelen? Op deze pagina kan je direct Copart aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Copart. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Copart raadplegen. Copart is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CPRT.

Waar kan je Copart aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Copart kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Copart?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Copart. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Copart?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Copart? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Copart

Copart is gevestigd in Dallas in de staat Texas. Het is aanbieder van online autoveilingen en remarketingdiensten in Amerika, maar ook in Canada en het Verenigd Koninkrijk, net als in Duitsland Ierland, Brazilie, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en Finland.
De aandelen van Copart worden openbaar verhandeld als CPRT op de New York Stock Exchange. Bekende dochterondernemingen van Copart zijn Copart UK Limited en Crashed Toys. Copart is ontsproten aan het brein van Willis J. Johnson en Willis Johnson en is tegenwoordig een Nasdaq 100 en een S&P 500 component. Copart is eigenaar van onder meer Copart Direct en CashForCars.com.