Aandelen Corbion kopen

Wil je beleggen in Corbion aandelen? Op deze pagina kan je direct Corbion aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Corbion. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Corbion raadplegen. Corbion is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CRBN.AS.

Waar kan je Corbion aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Corbion kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel Corbion?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Corbion. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Corbion?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Corbion? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Corbion is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Corbion.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Corbion

Corbion stond voorheen bekend als CSM en geldt als een toonaangevend Nederlands voedingsconcern dat is voortgekomen uit de bietsuikerindustrie. Het produceert en distribueert diverse bakkerijproducten en ingrediënten voor de ambachtelijke industriële bakkerijen, zoals het dat ook doet voor andere markten.
De aandelen van Corbion worden verhandeld als  CRBN op de AMS. Het hoofdkantoor van Corbion staat in Nederland en het bedrijf werd opgericht in 1914. Bekende dochteronderneming is Purac Bioquimica. Het bedrijf produceert overigens ook melkzuurtoepassingen voor onder andere de chemische en de farmaceutische industrie. Tie in 2013 de bakkerij activiteiten van de hand waren gedaan, richtte de onderneming zich specifiek op de bio ingrediënten met Purac en Caravan. Toen ook ontstond de naam Corbion.