Aandelen Core Laboratories kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Core Laboratories aandelen? Op deze pagina kan je direct Core Laboratories aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Core Laboratories. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Core Laboratories raadplegen. Core Laboratories is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CLB.

Waar kan je Core Laboratories aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Core Laboratories kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Core Laboratories?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Core Laboratories. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Core Laboratories?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Core Laboratories? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Core Laboratories

Sterke punten:

 • Expertise in reservoir characterisatie: Core Laboratories is gespecialiseerd in het karakteriseren van olie- en gasreservoirs, wat een belangrijke dienst is voor de exploratie- en productiebedrijven in de sector.
 • Diversificatie: Het bedrijf heeft een breed scala aan klanten in de olie- en gassector, waaronder grote multinationals en onafhankelijke exploratie- en productiebedrijven.
 • Innovatie: Core Laboratories heeft een sterke focus op onderzoek en ontwikkeling en investeert in nieuwe technologieën om zijn diensten te verbeteren.
 • Financiële stabiliteit: Het bedrijf heeft een gezonde financiële positie, met een solide balans en een stabiele cashflow.

Zwakke punten:

 • Afhankelijkheid van de olie- en gasindustrie: De financiële prestaties van Core Laboratories zijn sterk afhankelijk van de investeringscyclus in de olie- en gasindustrie, die vaak volatiel kan zijn.
 • Concurrentie: De olie- en gassector is een competitieve markt met andere gespecialiseerde dienstverleners en technologiebedrijven die vergelijkbare diensten aanbieden.
 • Regelgevingsrisico’s: Core Laboratories is actief in de olie- en gassector, waar de regelgeving streng kan zijn en voortdurend verandert. Dit kan van invloed zijn op de operationele en financiële prestaties van het bedrijf.

Over Core Laboratories

Core Laboratories is een dienstverlener op het gebied van kern- en vloeistofanalyse binnen de petroleumindustrie. Banale rotseigenschappen, speciale kernanalyses en PVK karakterisering van reservoir vloeistoffen gelden als specialiteit van het bedrijf,

De aandelen van het bedrijf worden verhandeld als CLB op de New York Stock Exchange. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Oprichter van de onderneming is Everette Lee de Golyer. Hij deed dat in 1936. Dochterondernemingen van Core Laboratories zijn Saybolt LP en Owen Oil Tools. De aandelen van het bedrijf staan genoteerd aan de New York Stock Exchange als CLB.

aandeel core laboratories kopen

Wel of niet aandelen Core Laboratories kopen?

Core Laboratories is een gespecialiseerd dienstverlenend bedrijf in de olie- en gassector. Het biedt reservoir karakteriseringsdiensten aan en heeft een diverse klantenbasis. Maar is het een slimme keuze om aandelen van Core Laboratories te kopen? Hieronder zetten we de sterke en zwakke punten op een rij.

Als sterke punten heeft Core Laboratories expertise in reservoir karakterisatie, een brede diversificatie in zijn klantenbestand, innovatie en een solide financiële positie. Echter, er zijn ook enkele zwakke punten, zoals de afhankelijkheid van de olie- en gasindustrie, concurrentie en regelgevingsrisico’s.

Hoewel Core Laboratories een gezonde financiële positie heeft en een belangrijke dienst levert aan de olie- en gassector, moet je je bewust zijn van de risico’s die gepaard gaan met het investeren in deze branche. Als je geïnteresseerd bent in het investeren in de olie- en gassector, kan Core Laboratories een goede keuze zijn, maar het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen en de markt zorgvuldig te volgen voordat je een beslissing neemt.