Aandelen Core Laboratories kopen

Wil je beleggen in Core Laboratories aandelen? Op deze pagina kan je direct Core Laboratories aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Core Laboratories. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Core Laboratories raadplegen. Core Laboratories is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CLB.

Waar kan je Core Laboratories aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Core Laboratories kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel Core Laboratories?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Core Laboratories. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Core Laboratories?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Core Laboratories? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Core Laboratories

Core Laboratories is een dienstverlener op het gebied van kern- en vloeistofanalyse binnen de petroleumindustrie. Banale rotseigenschappen, speciale kernanalyses en PVK karakterisering van reservoir vloeistoffen gelden als specialiteit van het bedrijf,
De aandelen van het bedrijf worden verhandeld als CLB op de New York Stock Exchange. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Oprichter van de onderneming is Everette Lee de Golyer. Hij deed dat in 1936. Dochterondernemingen van Core Laboratories zijn Saybolt LP en Owen Oil Tools. De aandelen van het bedrijf staan genoteerd aan de New York Stock Exchange als CLB.