Aandelen CoreCivic kopen

Wil je beleggen in CoreCivic aandelen? Op deze pagina kan je direct CoreCivic aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CoreCivic. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CoreCivic raadplegen. CoreCivic is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CXW.

Waar kan je CoreCivic aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CoreCivic kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CoreCivic?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CoreCivic. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CoreCivic?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CoreCivic? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over CoreCivic

CoreCivic stond voorheen bekend als Corrections Corporation of America. Het bedrijf is eigenaar van particuliere gevangenissen en detentiecentra die het ook beheert. Daarnaast runt het op concessiebasis nog een aantal andere instellingen.
CoreCivic is er al vanaf 1983 en is met het hoofdkantoor bevestigd in Nashville. Aan de basis van de huidige successen staat oprichter Thomas W. Beksley, die dit samen deed met Robert Crants en T. Don Hutto. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen CoreCivic openbaar verhandeld als CWX. CoreCivic is eveneens een S&P 400 component.