Aandelen Corteva kopen

Wil je beleggen in Corteva aandelen? Op deze pagina kan je direct Corteva aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Corteva. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Corteva raadplegen. Corteva is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CTVA.

Waar kan je Corteva aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Corteva kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Corteva?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Corteva. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Corteva?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Corteva? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Corteva

Corteva is een groot Amerikaans landbouw mechanisch en zaadbedrijf. Het was de landbouwwerking van DowDuPont voordat deze onderneming werd opgesplitst en vervolgens een onafhankelijk overheidsbedrijf werd.
Corteva is de grootste nog pure landbouworganisatie in de wereld. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen openbaar verhandeld als CTVA. In Wilmington in de staat Delaware staat het hoofdkwartier van Corteva, een nog pril bedrijf dus dat pas een jaar geleden het levenslicht zag. Ondertussen is het echter wel een S&P 500 component geworden en is DuPont Pioneer een belangrijke dochteronderneming.