Aandelen Costco kopen

Wil je beleggen in Costco aandelen? Op deze pagina kan je direct Costco aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Costco. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Costco raadplegen. Costco is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool COST.

Waar kan je Costco aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Costco kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Costco?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Costco. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Costco?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Costco? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Costco

Costco is een multinational die een keten van warenhuizen runt waar alleen leden hun boodschappen kunnen doen. Costco is al vanaf 2015 de op een na grootste detailhandelaar ter wereld in deze specifieke branche. Het moet alleen Walmart voor laten gaan.
Ondertussen staat Costco ook bekend om het meer dan uitstekende rundvlees, biologisch voedsel, rotisserie, kip en ook wijn. Costco staat binnen de top 15 op de Fortune 500 ranglijst van de grootste Amerikaanse bedrijven, dat gebaseerd op de totale omzet. Costco opende in 1983 het eerste magazijn in Seattle en heeft momenteel zo rond de 785 winkels. 546 daarvan bevinden zich in Amerika en Puerto Rico.