Aandelen Country Garden Services Holdings kopen

Wil je beleggen in Country Garden Services Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct Country Garden Services Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Country Garden Services Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Country Garden Services Holdings raadplegen. Country Garden Services Holdings is een aandeel uit China. Het aandeel wordt verhandeld in Renminbi aan de Shanghai Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 6098.HK.

Waar kan je Country Garden Services Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Country Garden Services Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
Gratis trackers voor China
0,2% met CHN 50,00 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Country Garden Services Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Country Garden Services Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Country Garden Services Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Country Garden Services Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Country Garden Services Holdings is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Country Garden Services Holdings.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Country Garden Services

De aandelen van Country Garden Services worden onder de noemer 6098 verhandeld op de beurs in Hong Kong. De onderneming werd in 1992 opgericht en het bedrijf is gevestigd in China.  Een bekende dochter van Country Garden Services is  de Country Garden Intelligent Services Group.
Country Garden is een zeer divers en veelzijdig bedrijf omvat woningen, commerciële eigendommen, multifunctionele gehouwen, benzinestations,  overheids- en openbare gebouwen, parken en scholen. Opvallend aan Country Garden services is dat het steeds uitstekend weet te anticiperen op de behoeften van de klant.