Aandelen Covestro kopen

Wil je beleggen in Covestro aandelen? Op deze pagina kan je direct Covestro aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Covestro. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Covestro raadplegen. Covestro is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 1COV.DE.

Waar kan je Covestro aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Covestro kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Covestro?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Covestro. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Covestro?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Covestro? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Covestro is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Covestro.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Covestro

Covestro is een bekend Duits bedrijf dat met name grondstoffen op basis van polyurethaan en polycarbonaat produceert. Die grondstoffen worden vervolgens in tal van verschillende producten gebruikt. De aandelen van Covestro worden als 1COV verhandeld op  de beurs in Frankfurt am Main.
 
Cvestro India is een bekende dochteronderneming van Covestro, dat in 2015 naar de beurs ging. Op dit moment produceert het bedrijf vooral voor de automotive bedrijven en levert het ook aan veel sport- en vrijetijdsbedrijven. Materiaal van Covestro werd vervolgens gebruikt in de bal waarmee het WK voetbal in 2014 gespeeld werd. Het bedrijf ging in 2019 samen met Carbon, een bedrijf dat zich bezighoudt met onder meer 3D-printing.