Aandelen COVIVIO kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in COVIVIO aandelen? Op deze pagina kan je direct COVIVIO aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in COVIVIO. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel COVIVIO raadplegen. COVIVIO is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool COV.PA.

Waar kan je COVIVIO aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel COVIVIO kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel COVIVIO?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel COVIVIO. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in COVIVIO?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van COVIVIO? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in COVIVIO is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in COVIVIO.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Covivio

Voorheen stond de onderneming die luistert naar de naam Civivio bekend als Franciere des Régions SA. Covivio geldt als een van de grootste vastgoedbedrijven als het gaat kantorenvastgoed. Ook verhuurt Civivio onroerend goed aan  fabrikanten en servicebedrijven zoals bijvoorbeeld bekende bedrijven als France Telecom en Accor.
 
Covivio heeft behalve onroerend goed in thuisland Frankrijk ook een groot aantal panden in Italië die het voornamelijk via de dochteronderneming Beni Stabili verkoopt.  Covivio is eveneens actief in de vastgoedmarkt van de dienstensector. Dit doet het via een deelname in Frontière des Murs.