Aandelen Crane kopen

Wil je beleggen in Crane aandelen? Op deze pagina kan je direct Crane aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Crane. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Crane raadplegen. Crane is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CR.

Waar kan je Crane aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Crane kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Crane?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Crane. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Crane?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Crane? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Crane

Crane staat synoniem voor industriële producten die het produceert onder auspiciën van het hoofdkantoor dat staat in Stamford, Connecticut. Al in 1855 bleek Richard Teller Crane een handelsman toen hij een van de toonaangevende  fabrikanten in sanitair werd van heel Amerika. Pas in 1990 werd de afdeling sanitair afgestoten overigens. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen Crane overigens openbaar verhandeld als CR.
Heden ten dage bestaat het bedrijf vooral bekend om automaten als onder meer de snackmachine en tegenwoordig ook de frisdrankmachine. Ondertussen nam het ook Dixie-Narco over van Maytag.