Aandelen Credicorp kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Credicorp aandelen? Op deze pagina kan je direct Credicorp aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Credicorp. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Credicorp raadplegen. Credicorp is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BAP.

Waar kan je Credicorp aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Credicorp kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Credicorp?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Credicorp. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Credicorp?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Credicorp? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Credicorp

Credicorp is een ook buiten Australië bekende opkoper van vaak wat kleinere schulden. Het int en koopt schulden in Australië, Nieuw Zeeland en de Verenigde Staten. Dat doet het bij kleine bedrijven, banken en financiële instellingen alsmede ook bij diverse nutsbedrijven. 

Via een van de bekende dochters die de opkoper van schulden heeft, Credit Corporation Group, worden de werkzaamheden verricht, werkzaamheden dus die het opkopen van kleinere schulden inhoudt. Van een andere dochter, Credit Crp Group Limited, staan de aandelen genoteerd aan de Australian Securitie Exchange. En dat vanaf het jaar 2000. 

aandeel credicorp kopen