Aandelen Credit Agricole kopen

Wil je beleggen in Credit Agricole aandelen? Op deze pagina kan je direct Credit Agricole aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Credit Agricole. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Credit Agricole raadplegen. Credit Agricole is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ACA.PA.

Waar kan je Credit Agricole aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Credit Agricole kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Credit Agricole?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Credit Agricole. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Credit Agricole?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Credit Agricole? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Credit Agricole is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Credit Agricole.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Credit Agricole

Crédit Agricole is een deels coöperatieve bank die van origine vooral agrariërs tot haar klanten mocht rekenen.  Thans is het een centrale bank en in eigendom van van in totaal 41 Franse Caisses Régionales de Crédit Agricole Mutuel.  Het is meteen ook de grootste financiële onderneming en de tweede grootste van heel Europa.
De aandelen van Crédit Agricole worden als ACA verhandeld op Euronext in Parijs. De hoofdzetel van de bank staat in Montrouge.  Le Crédit de Lyonnais en de BFor Bank gelden als twee bekende dochterondernemingen. Moeder is SAS Rue la Boetie.